30

Nyheder

USP tilbyder fleksibel finansiering.

 

Tilpassede løsninger med:

  • Leasing
  • Lejekøb
  • Finansiering

 

Vi finder en løsning der passer dig!

 

Læs mere om finansieringsmulighederne lige her

Med ErgoPack Air er det nu muligt at omsnøre forhøjede paller, uden at skulle bukke sig ned.

 

Maskinen egner sig til at strappe paller på transportbaner, løfteborde samt alle typer vogne og trolleys.

 

ErgoPack Air tilbyder en unik løsning der kommer med mange fordele:

  • Den er ERGONOMISK
  • Den er MOBIL
  • Den er FLEKSIBEL
  • Den er HURTIG

 

Tænk på dine medarbejderes arbejdsforhold og gør deres hverdag nemmere. Hurtig, effektiv og ergonomisk korrekt omsnøring.

 

Læs meget mere om ErgoPack Air lige her

Virksomhed fra Aulum med bæredygtige og miljørigtige løsninger skifter til genbrugsstrækfilm.

 

Efter test hos kunden viste genbrugsstrækfilmen imponerende gode resultater sammenlignet med den regulære strækfilm.

 

Genbrugsstrækfilmen består af minimum 50% GENANVENDT PLAST og er derfor et af vores grønne og spændende alternativer til de regulære strækfilmstyper.

 

Denne miljøvenlige strækfilm kan være med til, at initiere og supporterer den cirkulære økonomi der er med til, at spare på jordens naturlige ressourcer (fossile råvarer).

 

Læs mere om genbrugsstrækfilmen her

Moderne virksomhed indenfor fødevareforædling optimerer med ny palleomvikler.

 

USP har netop installeret en ProWrap strækfilmvikler med laserscanner som sikkerhedsafskærmning.

 

ProWrap er en halvautomatisk strækfilmvikler der beskytter pallestablede produkter ved at emballere pallen med strækfilm.

 

Med en halv- eller helautomatisk vikler er de sikkerhedsmæssige foranstaltninger vigtige for at undgå arbejdsrelaterede skader. ProWrappen kan derfor med fordel installeres med en laserscanner der scanner for aktivitet nær maskinen og lukker den ned hvis radiussen overtrædes.

 

Vi fik til opgave at erstatte en ældre strækfilmvikler med en kvalitetsvikler der sikkerhedsmæssigt ville skabe de bedste arbejdsforhold, uden at gå på kompromis med hverken kvali- eller kvantiteten af omviklingen.

 

ProWrap strækfilmvikler henvender sig til brugere, som vikler mange paller hver dag og med behov for høj kvalitet i emballeringen.

 

Udbyttet er en reduktion i arbejdstid og integrationen af rette sikkerhedsmæssige foranstaltninger der giver trygge arbejdsforhold.

 

Læs mere om ProWrap her

Ubro SystemPac introducerer vores nye miljøvenlige strækfilm – GENBRUGSSTRÆKFILM.

 

USP er stolte over at tilbyde en strækfilmsvariant der tilgodeser de miljøvenlige tiltag der sker rundt omkring på de danske arbejdspladser. Genbrugsstrækfilmen består af minimum 50% genanvendt plast der gør den særdeles attraktiv. Den nye genbrugsstrækfilm er et spændende alternativ til den regulære film og har allerede har vist sig, at være særdeles stærk.

 

Vores tests har vist overbevisende og rigtige gode resultater på genbrugsstrækfilmen og adskillelige test hos flere kunder har entydigt bakket disse resultater op.

 

Du kan læse mere om den nye genbrugsstrækfilm her

Danmarks største lagerførende forhandler af trælastvarer, har netop modtaget deres nye ErgoPack Xpert Line maskine sammen med 2 mobile slædetunnel-stationer til omsnøring med strøer.

 

Ergonomisk omsnøring: ErgoPack sikrer effektiv palleomsnøring og en sundere arbejdsstilling uden overbelastning af ryggen. Løsningen skaber nye muligheder for effektiv og fleksibel håndtering af gods samt bedre arbejdsforhold i pakkeprocessen.

 

Læs mere om ErgoPack X-pert line her

Genbrugspapir til en grønnere pakkeproces: Hos USP har vi stor fokus på grønne løsninger der skaber værdi i pakkeprocessen. PaperJet® og SpeedMan® papir er begge spændende initiativer der øger mulighederne for at pakke sikkert og effektivt, alt imens at vi værner om miljøet.

 

Bedst for miljøet:  PaperJet® og SpeedMan® papiret er lavet af 100% genanvendt papir og er blevet tildelt det ‘Blauer Engel’ certifikat. Det produceres på en ISO 50001 certificeret fabrik i Tyskland der opretholder de seneste miljøstandarder.

 

Læs mere om genbrugspapiret her

Leverandørnyhed: Reefer Lashing Points, Cordstrap

Hvis du eksporterer produkter i køle-containere ved du, hvor svært det kan være at lave en effektiv godssikring, som også er økonomisk. Det har Cordstrap fundet en løsning på.

 

Læs mere om den nye løsning her

ATS har fået stor anerkendelse for deres innovative løsninger til banderolering af bølgepapmaterialer ved deres seneste udstilling i CCE netværket.

 

De 3 væsentlige fordele ved at vælge ATS banderolering er:

 

  • Ingen skader: Ingen beskadigede kanter eller ridsede overflader med print
  • Uafbrudt produktion: In-line løsninger
  • Præcis bundtning: 4-sidet centrering som sikrer god palletering


Læs mere om vores maskiner fra ATS her

Skarpnes i Norge har stor glæde af deres nye banderoleringsmaskine, som er installeret af vores dygtige tekniker.

 

Du kan læse mere om løsningen lige her

Som noget helt nyt introducerer USP den første biobaserede produktserie på det danske marked. Den nye produktserie går under navnet USP Ecolution, og omfatter en række produkter af biobaseret materiale.

 

Det kan du læse meget mere om her

For USP er det vigtigt at holde sig opdateret og uddannet, så vi altid kan vejlede og hjælpe vores kunder med at træffe de helt rigtige valg. Vi har netop afholdt et spændende kursus i strækfilmsoptimering for alle vores sælgere. 

Det kan du læse meget mere om her

Leverandørnyhed: ErgoPack Danmark by USP

Vi har forstærket samarbejdet med ErgoPack, hvilket har resulteret i tilblivelsen af ErgoPack Danmark by USP.

 

Du kan læse mere om vores nye forstærkede samarbejde her.