Sprick GmbH & Co har netop lanceret det nye bæredygtige alternativ til kassefyldssystemer. Effektivisering og optimering i pakkeprocessen med NY PaperJet® Bridge. Kassefyld med fart på!

Vi er begejstrede for at introducere PaperJet® Bridge – det hurtige, modulære og brugervenlige kassefyldssystem med det mest bæredygtige kassefyldspapir på markedet.

Den effektive løsning på endeløs kassefyld direkte til pakkestationen; Ny PaperJet® Bridge tilbyder effektivisering og optimering i pakkeprocessen. Det er kassefyld med fart på!

PaperJet® Bridge tilbyder optimal anvendelse af PaperJet® tophastighed, med op til 200 papirfyldsplader per minut. Sprick GmbH & Co. har produceret et stort udvalg af papirfyldsdispensere.

PaperJet® Bridge kan integreres i næsten alle pakkeområde. Installationen kan skræddersyes og implementeres med minimal omstrukturering. Det lave støjniveau, der kun genereres under produktionen af papirfyldspladerne, sikrer behagelige arbejdsomgivelser for medarbejderne i pakkeområdet. Takket være det strømlinede design, behøver systemet meget lidt vedligehold.

Sprick’s mange papirvarianter tilbyder optimal beskyttelse til ethvert produkt. Papirsortimentet består udelukkende af bæredygtige initiativer der øger mulighederne for, at pakke sikkert og effektivt, alt imens at vi værner om miljøet.

Hurtig, modulær og brugervenlig

Kontakt os i dag og lad os hjælpe dig med en mere bæredygtig løsning!

Kontakt