Kartonlukning

Tilbehør til kasselukkere

Separerings- og fødesektioner bruges i automatiske pakkelinjer til at sikre afstand mellem kasser inden de føres ind. Ud over afstand sørger maskinen også for at centrere kasserne før indføring.

 

Tapehovederne fra SIAT giver dig mulighed for at maksimere produktiviteten ved at tillade, at linjehastigheden indstilles op til 30 meter pr. minut Det er muligt at behandle forskellige typer bånd fra PVC, PP til PAPIR i forskellige størrelser fra 30 til 75 mm., og det er også muligt at installere dem på forskellige typer udstyr. Det ergonomiske design, let at montere og de er almindelige inden for e-handel og store detailvirksomheder. 

SIAT AG 21

Previous slide
Next slide

Til de automatiske pakkelinjer

Separerings- og fødesektioner bruges i automatiske pakkelinjer til at sikre afstand mellem kasser inden de føres ind i kartonlukkeren.

 

Ud over afstand sørger maskinen også for at centrere kasserne inden kartonlukkeren.

 

SIATs AG21 er til serieproduktion med kartoner i ensartede størrelser og kan integreres med kartonlukkere SM11 eller SM116.

Fordele ved en AG21

  • Ingen produktionstop pga. kassetakning
  • Ingen sammentapede kasser pga. kassestakning

SIAT K-serie Tapeunit

Til al slags kasseforseglere og tapemaskiner

SIAT K tapehoveder er de mest solgte tapehoveder i verden. Det er de grundet deres høje kvalitet, høje produktivitet, lette trådning og frem for alt minimale vedligeholdelse.

 

SIAT K tapehoveder findes i forskellige udgaver og bredder og er en væsentlig del af en SIAT kasselukker eller SIAT kasserejser.

 

Tapehovederne sælges også som enkeltstående enheder enten til udskiftning i bestående SIAT maskiner eller til indbygning i andre maskiner eller systemer. Der er også en version i rustfrit stål som typisk bruges i en SIAT kasselukker i rustfrit stå, men kan naturligvis også sælges som en separat enhed.

Fordele ved en K-serie Tapeunit

  • Sikre høj oppetid
  • Nem og hurtig skift af tape
  • Justeringer og tilpasninger uden brug af værktøj
  • Minimal vedligehold
  • Lang levetid

Kontakt