30

Tape

Pakketape eller selvklæbende tape som det også kaldes, bruges blandt andet til at lukke/forsegle bølgepapkartoner.

Pakketape er en relativ billig og effektiv måde at lukke bølgepapkartoner på. Pakketape er nemt at bruge og kræver kun en investering i en relativ billig tapedispencer til manuel applikering. Skulle man ønske at automatisere processen, er en investering i en maskine også mulig.

 

Pakketape bruges i alle brancher/virksomheder hvor man har et behov for at lukke bølgepapkartoner. Pakketape fås både som håndruller og maskinruller. Pakketape fås også med tryk hvilket gør det ideelt til branding, markering af budskaber mm.

Klæberuller

Klæberuller anvendes primært til at lukke papkartoner, men kan også anvendes til andre emballeringstyper fremstillet af papir eller pap. Klæberen aktiveres så klæbestoffet trænger ind i henholdsvis bølgepappet og klæbestrimlen. Derved bliver klæbestrimlen en integreret del af bølgepappet, og den løsner sig ikke – heller ikke ved vekslende temperaturer og luftfugtighed i modsætning til BOPP-pakketape.

 

Klæberuller bruges også som en særlig produktsikring, da kassen ikke kan åbnes uden at forseglingen ødelægges. Derfor bruges klæberuller ofte til lukning af kasser, som indeholder produkter af høj værdi eller produkter, der skal forblive sterile under transport.