Banderolering

Banderolering med papir og folie

Banderolering

Banderoleringspapir eller folie benyttes til at vikle bundter af produkter ind, så de holdes sammen. Banderolering bruges, når produkter eller gods skal have en delvis omvikling, der giver begrænset stabilisering under transport.

 

Banderolering er ideelt til bl.a. markedsføring eller angivelse af produktinformation. Logo, EAN-koder, fortællinger om produktet eller andet kommunikationsmateriale kan printes på banderolen, hvis det ønskes.


Afhængig af behov kan banderolen lukkes ved hjælp af varmsvejsning eller ultralydssvejsning.

 

Banderoleringspapir

Previous slide
Next slide

Truepaper

Det er en revolutionerende løsning, der giver dig mulighed for at tage skridtet mod en mere bæredygtig fremtid. TruePaper består af enten jomfrufibre eller mere end 50% genbrugsfibre og kan nemt genanvendes i den almindelige papircyklus.

 

Banderolering med TruePaper gør dine produkter til blikfang både visuelt og taktilt ved salgsstedet. Det er nemt at åbne, og når det er tid til at genanvende, hjælper TruePaper med at øge kundetilfredsheden.

TruePaper er mere end blot et produkt; det er en mulighed for at forme fremtiden med bæredygtig emballage

Fordele ved banderoleringspapir

  • Gør jeres virksomhed mere bæredygtig
  • Let at åbne
  • Er let at trykke på og markedsføre med
  • Er produceret af 50% genbrugsfibre

Banderoleringsfolie

Previous slide
Next slide

Kan tilpasses alle størrelser

Bånd er særligt velegnede til emballering af fødevarer, såsom frugt eller grøntsager, da de ikke afgiver nogen skadelige stoffer. Båndmateriale er også særligt skånsomt for kanterne. Vores båndmaskiner er i stand til trinløst at justere spændingen, så den passer til det produkt, som båndet påføres på. 

 

Alt båndmateriale kan udskrives med just-in-time information såsom bedst før datoer eller stregkoder under bånd. Yderligere etiketter eller procestrin er derfor overflødige. 

Fordele ved banderoleringsfolie

  • Minimér emballage
  • Øger produktiviteten
  • Branding med banding
  • Jeres processer og logistik forbedres.

Kontakt