Palleviklere

Horisontale strækfilmsviklere

En horisontalomvikler er en strækfilmvikler, der i lighed med traditionelle omviklere vikler strækfilm om emner. Strækfilm omvikles emnet, mens det bevæger sig i en vandret bevægelse gennem maskinen, samtidig med at filmvognen roterer omkring emnet vertikalt.

 

Horisontalomviklere findes i halvautomatiske udgaver med brug af operatør samt i fuldautomatiske udgaver, hvor de bygges ind i fuldautomatiske linjer uden operatør.

Maskinerne fås med forskellige ringstørrelser, ligesom der findes forskellige typer af ekstraudstyr til kundespecifikke løsninger.

R9 wrap

AREA R9

Previous slide
Next slide

Halvautomatisk vikler

AREA R9 er en horisontalomvikler som anvendes til bundtning af emner, som transporteres horisontalt gennem en ring med filmvogn, som omvikler emnerne.

Det er en vandret automatisk indpakningsmaskine skabt til at sende reservedele uden brug af fyldmateriale, kun med karton og få gram strækfilm. Den kan bruges med tunge og/eller lette produkter.

Der er således tale om en særdeles robust indpakning, som er særligt egnet til bundtner af rør, stænger og plader. Denne form for robust indpakning gør at emnerne kan transporteres sikkert og beskyttet under forsendelse.

Fordele ved en AREA R9

  • Nem at betjene med PLC kontrolpanel og touchskærm
  • Kapacitet til at gemme op til 200 indpakningscyklusser.
  • Eliminerer behovet for ekstra fyldematerialer
  • Sikker håndtering af produkter

AREA Ring 40-320

Ring 40-60
Se Brochure
Ring 100-140
Se Brochure
Ring 180-210
Se Brochure
Ring 250-320
Se Brochure
Previous slide
Next slide

Fuldautomatiske viklere

AREA RING maskinerne (RING 40-60, RING 100-140, RING 180-210 og RING 250-320) er horisontale fuldautomatiske indpakningsmaskiner, designet til alle størrelser produkter.

 

Med en fuldautomatisk indpakningscyklus, der inkluderer to standardtilstande – totalt indpakning og indpakning af emnets hoved og hale – sikrer AREA RING maskinerne en hurtig og pålidelig indpakning

 

Maskinerne er udstyret med en klem- og skæreenhed, der sørger for præcis og pålidelig indpakning samt skæring af strækfilmen.

 

(Se brochure på de forskellige maskiner i sliden til venstre).

Fordele ved AREA 40-320 maskinerne

  • Kan fremstilles efter kundespecifikationer
  • Justerbar indførings- og udføringsenhed
  • Broførebånd opretholder en ensartet strækfilmdækning og indpakning
  • Indførings- og udførende sideguider med manuel eller pneumatisk justering

Kontakt