Foliepakning

Folie, film, poser og hætter.

Vi arbejder med mange typer af folier. Fælles for dem alle er, at de bruges inden for vores kernekompetence emballering, hvad enten det er mindre emner, kasser eller pallegods.

 

Vores brede og dybe program af folier gør os i stand til at løse mange af de opgaver, vi møder hos vores kunder, hvad enten det drejer sig om at emballere chokoladeæsker, kiks, brød, blade eller store paller, der skal sikres og emballeres, inden de skal gøres klar til transport.

 

Glasklar Krympefolie

Klare og tynde med høj friktion

Glasklar krympefolie er en meget klar folie, der betragtes som en relativ eksklusiv folie. Glasklar krympefolie bruges derfor primært som en salgsemballage.

 

Vi har et meget bredt program af forskellige glasklare folier. Vi har folier, der er beregnet til lette emner, tunge emner og emner, der ikke kan tåle for meget pres. Folier, der har høj friktion og folier, der har lav friktion. Vi har foldede folier og fladfolier. Glasklare folier udemærker sig ved at være meget klare og tynde, hvorfor de ofte bruges til emballering/pakning af: Chokolade, legetøj, CD’ere, bøger, fødevarer.

 

Vi har altid et meget stort lager af forskellige typer af glasklare folier i forskellige tykkelser og bredder, foldet eller flad folie.

Fordele ved glasklar krympefolie

 • Eksklusivt udseende
 • Meget bredt udvalg af muligheder for emner
 • Ekstra klare og tynde

PE Krympefolie

Nu med 100% recycle

Dens sammentrækningsevne gør den ideel til at holde sammen på både små og store emner. PE-krympefolie kan bruges både som emballage i salgsenheder, f.eks. vandflasker og dåser, men også som rene transportemballager til emner eller paller.

 

PE-krympefolie fås i forskellige tykkelser, bredder, farver og kvaliteter med og uden tryk.

 

Vi har et lager af standardprodukter, men typisk produceres folierne efter den enkelte kundes behov og ønsker.

Fordele ved PE Krympefolie

 • Til både små og store emner
 • Fås som bæredygtig løsning
 • Bestilling efter kundes ønsker

OPP-Film

Transparant folie

OPP-folie, også kendt som BOPP-folie er en meget klar folie, der betragtes som en relativ eksklusiv folie. OPP-folie bruges derfor ofte som en salgsemballage.

 

Vi har et meget bredt program af forskellige OPP folier. Vi er specialister i OPP folier uden tryk. Med eget skæreri kan vi levere små eller store mængder i kundespecifikke størrelser med meget kort leveringstid. Vi har altid et meget stort lager af forskellige typer af OPP-folier der bruges til mange forskellige formål såsom. Emballering af blade og magasiner, chokolade, kager, brød samt laminering med andre typer af folier.

 

Vort program af OPP er transparente folier, hvide folier, folier med barriereegenskaber og folier mange forskellige tykkelser

 

Vi repræsenterer en af verdens førende producenter af OPP-film, og med eget skæreri kan vi levere små eller store mængder i kundespecifikke størrelser i utrykt OPP.

OPP-Film

 • God hygiejne omkring produkterne
 • Kan skæres i kundespecifikke størrelser
 • Eksklusiv folie

PE Krympehætter

Alsidige kvalitets hætter

PE-krympehætter anvendes til emballering og sikring af paller. Når krympehætterne varmes trækker folien sig sammen og på denne måde fikserer godset eller pallen.

 

PE-støvhætter er typisk samme materiale som krympehætterne, men i en tyndere folie. Støvhætter bruges typisk til at beskytte gods og paller mod støv i forbindelse med opbevaring.

 

Støv- og krympehætter fås i forskellige tykkelser, størrelser, farver og kvaliteter med og uden tryk. Hætterne leveres på ruller med eller uden perforering eller løse. Vi har et lager af standardprodukter, men typisk produceres folierne efter den enkelte kundes behov og ønsker.

 

Farver: Vi leverer i alle farver og med og uden tryk.

Fordele ved PE krympehætter

 • Høj sikkerhed
 • Brugervenligt
 • Fås i alle størrelser, tykkelser og farver

Hættestræk

Fleksibelt og høj kapacitet

Hættestræk er et strækbart PE-materiale, der bruges til emballering og sikring af paller. I modsætning til PE-krympehætter, så påsættes hættestræk uden brug af varme. Hættestræk kan udelukkende påsættes maskinelt, og vi har også et program af hættestrækmaskiner.

 

Fordelen ved hættestræk i forhold til krympehætter er påsætningen uden varme og dermed mindre energi og tyndere folier, der giver et lavere materialeforbrug og en højere kapacitet.

 

Hættestræk fås i forskellige tykkelser, størrelser, farver og kvaliteter med og uden tryk. Hættestræk materialet  leveres på ruller til maskinel påsætning. Hættestræk laves udelukkende efter den enkelte kundes behov og ønsker, efter en grundig behovsanalyse og testfase.

Fordele ved hættestræk

 • Fås i alle størrelser og tykkelser
 • Pakker støvfrit
 • Lavt materiale forbrug

Poser og sække

Til fødevarer, transport og logistik m.fl.

Vi leverer et bredt udsnit af forskellige typer af poser og sække til primært industrielt formål.

 

Poserne og sækkene designes og produceres efter kundens behov. Produkterne er primært lavet af polyethylene men vi leverer også poser og sække produceret af Polypropylene.

Produkterne kan variere i tykkelse, størrelse, farve, materiale og i øvrigt laves ud fra mange forskellige ønsker og formål.

 

Vi leverer løsninger til mange forskellige brancher og formål. Vi leverer poser og sække til så forskellige brancher som fødevarer, transport og logistik, affaldshåndtering, emballageproducenter og mange flere.

Fordele ved poser og sække

 • Kan leveres i alle mængder
 • Fås i alle farver
 • Fås med tryk

Følgeseddelslommer

Høj kvalitet

Vi har mere end 20 års erfaring i salg og fremstilling af følgeseddelslommer, forsendelsesposer, sikkerhedsposer og mail-bags. Vores poser produceres på moderne og avancerede maskiner, som sikrer en ensartet høj kvalitet.

 

Vi kan producerede poserne i forskellige farver og størrelser.

 

Se evt nedenstående PDF for nærmere tekniske specifikationer vedr. vores sortiment af følgeseddelslommer.

Kontakt