Velkommen til Ubro Systempac A/S

Om os – Hvem er vi?

USP er Danmarks førende specialist i pakning. 

 

Vi leverer pakkemaskiner og emballagematerialer samt service og rådgivning i hele landet. 

 

Som specialister skræddersyer vi løsninger til både små- og mellemstore virksomheder med et smalt behov for pakning og til de største virksomheder med omfattende og komplekse behov.

Historien bag Ubro SystemPac A/S – En fusion af to specialister

I 2010 fusionerede de to virksomheder Ubro og Systempac. Sammen dannede de USP og forenede hver deres specialiserede viden og kompetencer inden for industripakning. Fusionen har gjort det muligt at levere totalløsninger til kunderne, hvor der tages højde for både materialer, maskiner og service. 

 

I 1986 kom Jørgen Jensens søn, Jørgen Staun Jensen, til firmaet, hvor det lykkedes ham at udvikle Ubro A/S til Danmarks førende specialist inden for kartonlukning og palleemballering. I 2007 blev forretningen udvidet med opkøbet af ScandiSales Grafisk, der specialiserer sig i folier til den grafiske industri.

 

SystemPac blev stiftet i 1992 af Karsten Wüst. Firmaet specialiserede sig i pakkemaskiner, specielle pakkematerialer og reparation/service på pakkeanlæg. I 2002 stødte Ib Sørensen til som kompagnon.

 

I 2009 overtog SystemPac firmaet Danfoil med speciale i prægefolier, hvilket blev startskuddet til en fusion med Ubro. De to firmaer opererede begge inden for pakning/emballage, så det var naturligt at forene kræfterne. I 2010 var fusionen en realitet med en emballageafdeling, Ubro SystemPac, og en afdeling med specialfolier til den grafiske industri, ScandiSales.

Ubro SystemPac A/S starter slagsaktiviteter op på Færøerne med primært fokus på fiskeindustrien på Færøerne i 2013. Der ansættes en sælger i 2017 udelukkende med fokus på salg af ErgoPack maskiner på det danske marked. Samtidig etableres en ny hjemmeside til denne produktlinje. Den øgede salgsindsats er i tæt samarbejde med Ergopack Germany som man har et godt og langvarigt samarbejde med.

 

I 2018 opruster salgsafdelingen i USP og ansætter en produktspecialist med speciale indenfor strækfilm og palleemballering. I samme forbindelse investeres der i testudstyr til strækfilm og strækfilmløsninger. I 2021 går Ubro SystemPac A/S aktivt ind på markedet for bølgepap i Danmark. I den forbindelse ansættes der en produktspecialist på på området.

 

Finansiering og pakkeløsninger

  • Pakker du kun på bestemte tidspunkter af året?
  • Er du undertiden nødt til at klare spidsbelastninger i efterspørgslen?
  • Strækker dit investeringsbudget ikke til yderligere indkøb?
  • Eller vil du bare være fleksibel?

 

Fleksibel financiering

USP tilbyder fleksibel finansiering med vores tilpassede leasing-, lejekøb- og finansieringsmuligheder. 

Mange søger muligheder for produktionsoptimering og effektivisering af pakkeriet, men har prioriteret andre investeringer. Vi kan hjælpe, så du kan opnå fordelene nu, inden opsvinget og den øgede efterspørgsel kommer. 

 

Lad os diskutere de forskellige ukomplicerede muligheder. Leasing er kun en variant. Lejekøb eller Finansiering er andre muligheder.

 

Vi finder en løsning der passer dig!

 

Se eksempler på løsninger vi har lavet med vores kunder, i kundereferencerne herunder:

Ubro SystemPac A/S starter salgsaktiviteter op på Færøerne med primært fokus på fiskeindustrien på Færøerne i 2013.

Der ansættes en sælger i 2017 udelukkende med fokus på salg af Ergopack maskiner på det danske marked i. Samtidig etableres en ny hjemmeside til denne produktlinje. Den øgede salgsindsats er i tæt samarbejde med Ergopack Germany som man har et godt og langvarigt samarbejde med.

 

I 2018 opruster salgsafdelingen i USP og ansætter en produktspecialist med speciale indenfor strækfilm og palleemballering. I samme forbindelse investeres der i testudstyr til strækfilm og strækfilmløsninger

 

I 2021 går Ubro SystemPac aktivt ind på markedet for bølgepap i Danmark. I den forbindelse ansættes der en produktspecialist på området.

Videnscenter

I vores videnscenter finder du alt om emballageprocesser, maskiner, materialer og vores vigtige arbejde med bæredygtighed. I samarbejde med vores underleverandører har vi opbygget et professionelt udviklingsnetværk, som vi deler med dig her. Du kan finde artikler, analyser og undersøgelser til inspiration.

USP præsentere Ecolution – Næste generations strækfilm! Er du på udkig efter en innovativ og bæredygtig løsning til dine palleemballeringsbehov? Så behøver du ikke lede længere end Ecolution, som er den næste generation…

Fra Bølgepap til Beskyttelse: Optimeret, professionel emballage i tre trin!  Opdag forvandlingen af bølgepap til skræddersyede, forseglede kasser – klar til at beskytte og præsentere dine produkter på en effektiv og professionel måde! …

Karriere

Intern salgs- & kundeservice medarbejder

Kan du holde tungen lige i munden og servicere vores sælgere og kunder med overskud og et smil på læben? Og motiveres du af at arbejde selvstændigt med administrative opgaver, hvor du er en del af virksomhedens salgsafdeling?

 

Læs meget mere lige her hvor du også kan søge stillingen.

Ledige stillinger

Uopfordrede ansøgninger

Ubro SystemPac er i konstant udvikling. Derfor er vi interesserede i at høre fra dig, som har lyst til at udfordre dig selv og din karriere. Vi er særligt interesserede i begavede og talentfulde mennesker indenfor salg, marketing og service/teknik.

Send os din ansøgning og cv på job@ubro-systempac.dk 

 

OBS! Ovenstående mail er kun til uopfordrede ansøgninger.

Kontakt