Palleomsnøringsmaskine skræddersyet til at øge fleksibiliteten i pakkeriet

ErgoPack Air er uden sammenligning indenfor fleksibel palleomsnøring.

 

Den ergonomiske palleomsnøringsmaskine er specialiseret til paller, der står på et bord eller en transportbane.

 

Med ErgoPack Air, som kan justeres i højden, er det nu muligt at omsnøre forhøjede paller, uden at skulle bukke sig ned. Dette er muligt takket være den patenterede højdejusterbare dobbeltkæde. Kæden kan justeres i højde op til 580 mm.

 

Ved hjælp af to ultralydssensorer kan ErgoPack Air automatisk aflæse pallebredden.

 

ErgoPack Air kommer i modellerne: 712-580 / 725-580 / 740-580

 

Maskinen egner sig til at strappe paller på:

  • Transportbaner
  • Løfteborde
  • Alle typer af vogne/trolleys

 

Fordele ved ErgoPack Air:

  • Den er ERGONOMISK
  • Den er MOBIL
  • Den er FLEKSIBEL
  • Den er HURTIG

 

Tænk på dine medarbejderes arbejdsforhold og gør deres hverdag nemmere. Hurtig, effektiv og ergonomisk korrekt omsnøring.

 

Fakta: rygproblemer grundet hyppig bøjning eller arbejde med bøjet kropsholdning er blandt de hyppigste erhvervssysgdomme. Dette fremgår at statistikkerne.

 

Efter en omfattende undersøgelse af ekspertudvalget fra AGRAktion gesunder Rücken V.“, en fusion af de to største rygforeninger i Tyskland, blev ErgoPack GmbH tildelt AGR kvalitetscertificering til ErgoPacks omsnøringssystemer.

 

Overvej venligst AGR-certifikatet, når du køber et mobilt palleomsnøringssystem.

 

For mere information om AGR-kvalitetscertifikat, læs videre på: www.agr-ev.de

 

Du kan udforske vores sortiment af palleomsnøringsmaskiner fra ErgoPack lige her.

 

Ønsker du at kontakte os for yderligere information kan du ringe på 3677 8200 eller skrive til mail@ubro-systempac.dk.

Referencer

Teknos A/S
Lisa Staugaard

Hos Teknos prioriterer vi sikkerhed og arbejdsmiljø højt for vores medarbejdere. Det har derfor været en stor gevinst for os at få installeret ErgoPack omsnøringsmaskinen. Vi sikrer os derigennem, at vores medarbejdere har en ergonomisk korrekt arbejdsstilling. Hos Teknos A/S har kvalitet en høj prioritet. ErgoPack omsnøringsmaskinen er med til at sikre, at vi sender den samme gode, ensartede kvalitet hver gang. Maskinen har også vist sig at være tidsbesparende for os – endnu et plus!

Danmark

Avery Dennison ApS
Jørgen Østervang

Vi har fået leveret en ErgoPack 725E TripleX fra Ubro SystemPac. Den væsentligt forøgede ergonomi og arbejdssikkerhed har været rigtig god for os. Vores medarbejdere er yderst tilfredse med den nye maskine i forhold til den gamle og mindre ergonomiske løsning. Maskinen afspejler at vi hos Avery Dennison vægter god ergonomi og arbejdssikkerhed hos vores medarbejdere rigtig højt.

Danmark

Elopak A/S
Ole Mikkelsen

Elopak prioriterer medarbejdernes sikkerhed. Det er vigtigt for os at vores medarbejdere har et sikkert arbejdsmiljø med god ergonomi. Vi sætter stor pris på vores medarbejdere, og vil gøre rigtig meget for at give dem mulighed for at blive længere på arbejdsmarkedet uden sygdom og skader. Takket være ErgoPack systemet har vi gjort strapning af paller sikkert og ergonomisk.

Danmark