I samarbejde med ErgoPack er Ubro SystemPac stolte af at præsentere et helt nyt koncept, ErgoPack Danmark. Et stærkere og tættere samarbejde mellem ErgoPack og USP betyder at kunderne vil opleve øget specialisering og ekspertise samt hurtigere problemløsning.

 

Hvad er ErgoPack?

ErgoPack leverer unikke, innovative og ergonomiske palleomsnøringsmaskiner, som effektivt og fleksibelt omsnører dine paller mens medarbejderens helbred bliver skånet. I mange år har der været et hul i branchen mellem manuel omsnøring med en båndstrammer og fuldautomatiske palleomsnøringsmaskiner, det hul udfylder ErgoPack.

Færre sygedage

Manuel omsnøring giver rygproblemer. Det er hårdt for kroppen og på ingen måde ergonomisk. Rygproblemer er den hyppigste årsag til sygedage. Hvert år behandles mange tusinde mennesker for rygproblemer. Den primære årsag til rygsmerter på arbejdspladsen skyldes dårlig kropsholdning og gentagne usunde bøjninger af ryggen.

ErgoPack-maskinerne er certificeret og anbefalet af den landsdækkende tyske kampagne for en sundere ryg. ”Aktion Gesunder Rücken e. V.”

Bedre finansieringsmuligheder

Vi har forbedret finansieringsmulighederne. Vi tilbyder nu at du kan lease, finansiere eller leje en ErgoPack maskine hos os. Det gør vi for at øge fleksibiliteten samt imødekomme efterspørgslen på markedet. Kontakt os for at høre nærmere om dine finansieringsmuligheder!

Du kan læse mere om det innovative palleomsnøringssystem her

Vi tilbyder en uforpligtende præsentation af de interessante og spændende muligheder du kan få med ErgoPack, kontakt vores produktspecialist, Lasse Brixen på 4019 9974 eller LB@ergopack-danmark.dk

Kontakt