DSV Global udbyder af transport og logistikløsninger, valgte Ubro SystemPacs løsning til strækfilmsvikling for, at sikre en ensartet og sikker emballering af transportgodset.

Om DSV
DSV er en global udbyder af transport- og logistikløsninger med egne afdelinger i mere end 50 lande på verdensplan. De tilbyder deres kunder transport med både bil, fly og skib og leverer samlede lager- og logistikløsninger.

Sikker forsendelse
Hos DSV plukkes varer, pakkes om og transporteres videre. Det betyder at DSV solutions er ansvarlig for både pakning og transport af deres kunders gods og derved er eneansvarlige for en sikker forsendelse.

Mange forsendelser pakkes på paller og strækfilmomvikles for sikker transport. Denne strækfilmomvikling er essentiel for kvaliteten af forsendelsen, da den både beskytter mod snavs, fugt og tyveri samt fikserer godset på pallerne og derved minimerer transportskader.

Én af DSV solutions’ store udfordringer på strækfilmområdet var transportskader som følge af tungt pallegods og lange transportafstande. Dette gjorde emballering til en omkostningsfuld post for DSV solutions. Ubro SystemPac blev taget med på råd og fik stillet som opgave at løse problemet med transportskader ved at optimere og højne kvaliteten af omviklingen.

Færre transportskader og reduceret brug af strækfilm

Opgaven blev løst ved at skifte gamle maskiner ud med nye maskiner med forstræk samt ændre på kvaliteten og tykkelsen af den strækfilm, som ikke havde de fornødne kvaliteter og derfor forårsagede transportskaderne. Efter grundige test af det aktuelle gods under transport kom Ubro SystemPac frem til en løsning, der ikke blot reducerede mængden af transportskader væsentligt men samtidig reducerede forbruget af strækfilm til halvdelen. Det gav langt lavere omkostninger på transportskader og på materialer til omvikling af paller for DSV.

”Ikke alene har vi løst problemet med transportskader, der var en var en væsentlig ekstraomkostning for DSV solutions, vi sparer samtidig store udgifter på strækfilm, da forbruget er halveret”

– Claus Flach, Kvalitets- og projektchef hos DSV.

Løsningen blev derfor hurtigt implementeret i DSV solutions’ andre afdelinger og er nu med til at give DSV solutions en ensartet og ikke mindst sikker emballering og transport af gods uanset godsets vægt og hvor det skal hen.

Totalløsningen fra Ubro SystemPac på omvikling med strækfilm inkluderer både maskiner og materialer. Løsningen indeholder halvautomatiske strækfilmomviklere på flere af DSV solutions’ lokationer i Danmark, samt strækfilm i flere tykkelser og kvaliteter.

Ubro SystemPac fungerer fremover som sparringspartner for DSV Solutions, når der skal tages stilling til nye kunders behov, så deres gods håndteres så sikkert som muligt med det laveste materialeforbrug.

Læs mere om vores løsninger til omvikling af strækfilm eller kontakt en af vores salgskonsulenter for mere information.

Kontakt