25

Strækfilm


Strækfilm er en tynd LLDPE folie, som anvendes til at emballere paller og emner uanset type. Emballering sker enten manuelt eller med en maskine. Vi har ruller som passer til begge anvendelser.

 

Fordele: 

  • Effektivt hold på produkterne
  • Minimerer affald
  • Lavt materialeforbrug
  • Universelt
  • Fleksibelt
  • Lave maskininvesteringer

 

Udbytte:

  • God økonomi i pakkeriet

 

Håndruller

Vi har stor fokus på at skabe gode ergonomiske forhold for operatører, så hele vores sortiment af håndruller findes i forstrakte kvaliteter, hvilket giver en særdeles lav vægt. På den måde gøres arbejdet med at emballere mindre slidsomt.Strækfilm i håndruller leveres typisk med mellem 300 og 600 meter pr. rulle. Foliens tykkelse tilpasses den konkrete anvendelse, og man kan vælge specielle typer med kantforstærkning, fiberforstærkning eller med huller for ventilation.

 

Maskinruller

Ruller til maskiner inddeles typisk efter anvendelse, dvs. hvilke krav stiller maskinerne og de produkter til foliens egenskaber. Halv-automatisk maskiner med simple forstræk kræver særlige folietyper, ligesom fuldautomatiske hurtige maskiner med kraftige forstræk stiller specielle krav.

Rullerne passer til alle forekommende maskiner: ring, svingarm, platform, selvkørende, horisontal.

Vi skelner typisk mellem fiberforstæket, high power, power og standard, som alle kan leveres i de hyppigst forekommende tykkelser mellem 15 og 35 my samt de nye tyndere kvaliteter på 12 my og mindre.

 

Strækfilm med tryk

Alle typer strækfilm kan leveres med tryk, f.eks. logo eller budskaber, som kan styrke branding.

 

Strækfilms egenskaber

Folien er fremstillet på en måde, som sikrer at den kan strækkes meget langt i længderetningen uden at miste sin styrke. Folien vil efter at være blevet strakt trække sig lidt sammen, hvorved man opnår en stor holdekraft.

Relaterede produkter