Hos USP har vi haft fornøjelsen af at arbejde sammen med H.P. Therkelsen, som er en af Danmarks førende leverandører af effektive logistik- og serviceløsninger, om at finde en løsning til ompakning af en større mængde mejeriprodukter.

H.P. Therkelsen har indgået et samarbejde med en stor dansk mejerikoncern, vedrørende ompakning af et varesortiment. Der har været behov for hurtig pakning af høj kvalitet og med inddragelse af minimal bemanding.

Resultatorienterede og værdiskabende løsninger
Et tæt samarbejde med Ubro SystemPac har resulteret i en løsning som tilgodeser virksomhedens ønsker og behov. Løsningen består af en pakkelinje som kan krympefoliere pakkerne og efterfølgende returnere dem til operatøren.

Opstillingen, som består af en foliepakkemaskine – også kaldet en gardinpakker – med krympetunnel, har optimeret pakkeprocessen markant, og virksomheden oplever en velfungerende og effektiv pakkeproces.

Da produkterne skal præsentere sig godt, har H.P Therkelsen valgt at emballere med en glasklar polyolefin plast, som både fås råoliebaseret eller biobaseret.

Kontakt