Øst for storebælt står, end of line packaging specialist Rene Dehn, klar til at rådgive dig i:

Banderolering
Banderoleringspapir eller folie benyttes til at vikle bundter af produkter ind, så de holdes sammen. Banderolering bruges, når produkter eller gods skal have en delvis omvikling, der giver begrænset stabilisering under transport.

Bølgepap
Bølgepap er i grundstrukturen et kraftigt papirmateriale fremstillet af træfibre. Det er særdeles anvendeligt grundet dets stivhed og holdbarhed. Et ideelt emballerings- materiale til både opbevaring og distribution da det er let, stærkt og stødabsorberende.

Foliepakning
Vi arbejder med mange typer af folier. Fælles for dem alle er, at de bruges inden for vores kernekompetence emballering, hvad enten det er mindre emner, kasser eller pallegods.

Godssikring
Hos os får du bedre, sikrere og mere innovative løsninger til dine godssikringsbehov, og det er med sikkerhed løsninger, som er testet og afprøvet af anerkendte institutioner. 

Kartonlukning
Kartonlukning består primært, hos os, af pakketape og klæberuller.
Pakketape eller selvklæbende tape som det også kaldes, bruges blandt andet til at lukke/forsegle bølgepapkartoner. Pakketape er en relativ billig og effektiv måde at lukke bølgepapkartoner på. 
Klæberuller anvendes primært til at lukke papkartoner, men kan også anvendes til andre emballeringstyper fremstillet af papir eller pap. Klæberen aktiveres så klæbestoffet trænger ind i henholdsvis bølgepappet og klæbestrimlen. Derved bliver klæbestrimlen en integreret del af bølgepappet.

Kassefyld
Det drejer sig om kassefyld til beskyttelse; beskyttelse for at produkterne ankommer intakt, beskyttelse for at der ikke sker skader på godset eller personaler, og beskyttelse for at omkostningerne kan styres.

Omsnøring
Strapbånd, omsnøring, bundtning – kært barn har som bekendt mange navne.
Omsnøring med strapbånd anvendes til mange forskellige formål. Blandt de mest udbredte er – lukning af kasser, bundtning af emner og sikring af gods på paller. 

strækfilmsvikler

Strækfilm
Strækfilm er den mest udbredte emballeringsform, når det drejer sig om at sikre pallegods til transport og opbevaring. Strækfilm er et fleksibelt og stærkt materiale, der ikke bare egner sig til de fleste typer af pallegods, men faktisk giver en optimal beskyttelse af pallegodset, et lavt materialeforbrug, en økonomisk konkurrencedygtig emballering og ikke uvæsentligt en miljømæssig fordel.

Giv René et kald på +45 2673 1711 eller skriv til rd@ubro-systempac.dk og få hjælp til kvalificeret sparring og kundespecifikke løsninger.

Kontakt