Hos USP har vi omtanke for fremtidens klima, og vi bestræber os på at tilbyde bæredige løsninger, som kan skabe merværdi for vores kunder. Vores løsninger resulterer i optimerende pakkeprocesser og et reduceret materialeforbrug, som alt sammen bidrager til et reduceret CO₂- forbrug. Vi har fingeren på pulsen og holder os opdaterede om de nyeste trends på markedet, hvor værdiskabende løsninger er i højsædet. Vi har igennem årene deltaget i en række konferencer om plast, bioplast og dets indvirkning på miljøet. Konferencerne har givet os endnu dybere indsigt i de positive fordele ved at vælge bioplast, og hvordan vi som organisation bedst muligt kan vejlede vores kunder omkring materialevalget.

Hvad betyder bæredygtighed for USP?
For USP betyder bæredygtighed, at vi kan levere intelligente løsninger til vores kunder, som skaber højere effektivitet i pakkeprocessen og tilmed tilgodeser miljøet gennem materialebesparelse. Vores løsninger betyder en materialebesparelse
på op til 50%.

Af vores indsatser til bæredygtig udvikling er det relevant at fremhæve de 4 mest centrale:

Hvorfor vælge bioplast?
Det konventionelle plast produceres af råolie, som er en råvare der er begrænsede mængder af på jorden, og som vi  derfor bør spare på. Vores forbrug af fossile brændstoffer som olie skaber desuden globale klimaudfordringer, som kan få alvorlige konsekvenser for både natur og mennesker. Vi har derfor et ansvar for at forsøge at udskifte olien med andre mere klimavenlige råstoffer.

Bioplast er lavet af biomasse i stedet for olie. Biomasse er en vedvarende ressource, som enten kan genanvendes eller nedbrydes. Når bioplast genanvendes, er det tæt på CO₂-neutralt, og typisk ser man en reduktion i CO₂-regnskabet på mere end 90% ved brug af bioplast frem for det konventionelle plast.

Hos USP har vi både materialer i bionedbrydeligt bioplast og genanvendeligt bioplast, og vi ser store fordele ved at tilvælge produkter fremstillet af vedvarede råvarer (bioplast). Vi har et varieret udvalg af materialer herunder strækfilm og PE- og PP-folier som kan anvendes frem for det konventionelle plastmateriale.

Kontakt os hvis du ønsker at vide mere om vores udvalg af materialer i bioplast

Kontakt