Hos USP holder vi os konstant opdateret og uddannet, så vi altid kan vejlede og hjælpe vores kunder med at træffe de helt rigtige valg. Det betyder, at vi jævnligt afholder kurser for vores sælgere, så vi kan forblive førende inden for ny teknologi og innovative pakkeløsninger, der kan skabe merværdi.

Strækfilm og strækfilmsmaskiner kursus!

Senest har vi afholdt et 2 dages kursus for alle vores sælgere med fokus på optimeringsprocesser- samt markedets seneste trends og produktnyheder indenfor strækfilm og strækfilmsmaskiner.

Med udgangspunkt i udvalgte cases har vi testet forskellige typer strækfilm på forskellige maskiner og med forskellige indstillinger, og vi har opnået endnu dybere indsigt i strækfilmsoptimeringsprocessen.

Dette ligger helt i tråd med vores kundeløfte om; at tilbyde specialiseret service og rådgivning således at vi, i tæt samarbejde med vores kunder, kan omsætte vores ekspertise til skræddersyede løsninger.

Vi kan tilbyde dig et gratis og uforpligtende servicetjek af dit strækfilmsforbrug, og hjælpe jer med at reducere forbruget af strækfilm med op til 50%, og samtidig forbedre jeres klimaregnskab.

Kontakt