Kartonlukning

Tilbehør til kasselukkere

Vores sortiment af tilbehør til kasselukkere er omfattende og skræddersyet til at imødekomme ethvert behov inden for kartonlukning. Herunder fremhæver vi et udsnit af separerings- og fødesektioner samt tapehoveder fra SIAT, kendt for deres høje kvalitet og pålidelighed.
 
Uanset om du ønsker at øge produktiviteten eller sikre en ensartet og sikker lukning af dine kartoner, har vi de nødvendige løsninger til at opnå dine mål.
 
Udforsk vores sortiment og las os finde ud af, hvordan vi kan hjælpe med at forbedre din emballageproces.

SIAT AG 21

Previous slide
Next slide

Til de automatiske pakkelinjer

Separerings- og fødesektioner bruges i automatiske pakkelinjer til at sikre afstand mellem kasser inden de føres ind i kartonlukkeren.

 

Ud over afstand sørger maskinen også for at centrere kasserne inden kartonlukkeren.

 

SIATs AG21 er til serieproduktion med kartoner i ensartede størrelser og kan integreres med kartonlukkere SM11 eller SM116.

Fordele ved en AG21

  • Ingen produktionstop pga. kassestakning
  • Ingen sammentapede kasser pga. kassestakning

SIAT K-serie Tapeunit

Previous slide
Next slide

Til alle kasserejsere og kartonlukkere

SIAT K tapehoveder er de mest solgte tapehoveder i verden. Det er de grundet deres høje kvalitet, høje produktivitet, lette trådning og frem for alt minimale vedligeholdelse. K-serien kan anvende bånd af PVC, PP og PAPIR i størrelser fra 30 til 75 mm.

 

SIAT K tapehoveder findes i forskellige udgaver og bredder og er en væsentlig del af en SIAT kasselukker eller SIAT kasserejser.

 

Tapehovederne sælges også som enkeltstående enheder enten til udskiftning i bestående SIAT maskiner eller til indbygning i andre maskiner eller systemer. Der er også en version i rustfrit stål som typisk bruges i en SIAT kasselukker i rustfrit stå, men kan naturligvis også sælges som en separat enhed.

Fordele ved en K-serie Tapeunit

  • Sikre høj oppetid
  • Nem og hurtig skift af tape
  • Justeringer og tilpasninger uden brug af værktøj
  • Minimal vedligehold
  • Lang levetid

Kontakt