USP Miljøvenlige Klæberuller

Hos Ubro SystemPac har vi relanceret USP klæberullen. Således kan vi hermed tilbyde vores kunder endnu et initiativ der gør pakkeprocessen grønnere.

 

 

Hvorfor bruge pakketape når du pakker miljøvenligt?

Vi oplever at mange af vores kunder i stigende grad vælger miljøvenlige og genanvendelige emballeringsprodukter til, for at skabe en grønnere indpakning og beskyttelse til deres varer. Så er det smadder ærgerligt at pakken ender med at blive lukket med pakketape. Pakketape er fremstillet af Oriented PolyPropylene (OPP plast) der belaster miljøet unødvendigt.

 

 

Derfor skal du lukke dine kartoner med USP klæberuller

  • 100% Organisk USP klæberuller er udelukkende fremstillet af organisk materiale lavet af papir og kartoffelstivelse.

 

  • Tamper-evident Med USP klæberuller er det tydeligt at se om kartonen har været åbnet da den stærke klæbestyrke, binder sig til kartonens overflade og afslører tyveri.

 

  • 100% Vedhæftning til pap og papir Med en kraftig klæbestyrke på pap og papir er USP klæberullen både vejr- og tidsbestandig.

 

  • 100% Genanvendelig USP klæberuller er 100% genanvendelig og kan genanvendes sammen med pap.

 

  • Kan åbnes uden brug af kniv Det er ikke nødvendigt at lede efter redskaber for at åbne en karton lukket med USP klæberulle.

 

  • Støvtæt lukning USP klæberuller kan anvendes til at lave støvtætte lukninger af kartoner der sikrer ekstra beskyttelse til dine produkter. Dette er især fordelagtigt for medicinalprodukter og plastemballager til fødevarer.

 

  • Resistent overfor ekstreme temperaturer En karton lukket med USP klæberulle forbliver lukket selv under ekstrem kulde og varme og er derfor især ideel ved frosne fødevarer eller bagværk.

 

Grøn omstilling har stor betydning for en reduktion af COudslippet; og her indgår papirbaserede produkter som et led i omstillingen.

 

 

Sådan bruger du klæberuller:

Klæberuller påføres let på kartonen og dispenseren er nem at håndtere samt lydsvag. Kartonen får et miljøbevidst udtryk.

Klæberen er vådaktiveret og kører igennem dispenserens vandkar hvor en fejebørste påføre vand, hvorefter stykket af klæberulle kan monteres på kartonen hvor den ønskes lukket.

 

 

Måske er du også interesseret i miljøvenlige produkter i vores nye Ecolution serie:

USP Ecolution Strækfilm – Læs mere

USP Ecolution Polyolefin – Læs mere

USP Ecolution Recycled Topfilm – Læs mere

 

 

Hvis du ønsker at vide mere om USP’s tiltag til en grønnere pakkeproces, kan du se nærmere her.