Christian Lyngsø

 

 • Hvornår startede du i Ubro SystemPac?
  Jeg har arbejdet som salgschef for Ubro SystemPac siden april 2009. Så selvom jeg i forhold til mange kolleger er én af dem med relativt lille anciennitet i firmaet, har jeg været med til flere af de store begivenheder, f.eks. fusionen mellem Ubro og SystemPac.

 

 • Hvad laver du hos Ubro SystemPac?
  Jeg leder salgs- og marketingafdelingen og har dermed det overordnede ansvar for salgsresultaterne. Det har været min rolle fra starten i 2009.

 

 • Hvad kan du lide ved dit job?
  Jeg er så heldig, at have et job hvor jeg kommer i kontakt med rigtig mange kunder og leverandører. Så det er et meget udadvendt job med masser af spændende udfordringer, præcis som jeg godt kan lide det. Vi arbejder hovedsageligt med avanceret løsningssalg, som skal give kunderne stort udbytte i pakkeriet – hver gang – og salg af både komplekse maskinløsninger og mere enkle maskiner. Det bedste er dog det tætte samarbejde med sælgerne, når vi fordyber os i at finde de rigtige løsninger; det holder hjernen smidig.

 

 • Hvad optager dig når du ikke er på arbejde?
  I min sparsomme fritid sørger jeg for at prioritere familien, både den helt nære og den udvidede. Det gælder f.eks. på mine ugentlige løbeture i skovene omkring Furesøen, og når jeg bygger på mit hus fra 1836. Jeg har også 2 cykler, en til skov og en til vej, men begge er nok desværre det man må kalde garagecykler. Når jeg rigtigt skal slappe af foregår det med læsning, mest faglitteratur, men i ferierne skønlitteratur.