Allan B. Lyholm

 • Stilling: Servicetekniker
 • Email: al@ubro-systempac.dk

 

 • Hvornår startede du i Ubro SystemPac?
  Jeg startede i Januar 2023.

 

 • Hvad laver du hos Ubro SystemPac?
  Servicerer alle maskiner, men min styrke og interesse ligger i større anlæg; Kombineret Presse/ – vikler anlæg og større inline maskiner.

 

 • Hvad kan du lide ved dit job?
  Afhjælpning af akutte problemer. Det at komme til en opgave, hvor andre har givet op eller der ikke er personale til at løse opgaven. Så er der lidt Supermand over at komme og løse et problem, så kunden igen kan få gang i den del af eller hele produktionen, det giver mig en form for lykke følelse/ glæde, når maskinerne kører og kunden er glad og tilfreds, så kan jeg ”flyve” igen.

 

 • Hvad optager dig når du ikke er på arbejde?
  Aktivitet: Løb er det vigtigste, svømning og når det er rigtigt godt vejr, så tager jeg min ”racer”cykel frem fra gemmerne. Service af mine store børn!