30

Samarbejde med Tentoma A/S


Som førende specialist i Danmark inden for pakning, er det vigtigt for USP hele tiden at være på forkant med markedet. Med mål om at afskaffe ineffektiv pakning, så vores kunders varer beskyttes på både optimal og rationel vis. En rationel pakkeproces skaber minimalt tids- og materialeforbrug samt mindst mulig slitage på maskiner. Samtidig opnås ideel beskyttelse af varerne, så de er sikret under transport. Tentoma’s RoRo StretchPack leverer en innovativ fuldautomatisk, vand- og støvtæt pakkeløsning, som sparer energi og derved passer godt ind i USPs filosofi.

 

Fra d. 1. januar 2018 har USP og Tentoma indgået en forhandleraftale, hvor USP fremadrettet vil være ansvarlig for forhandling af RoRo StretchPack pakkemaskiner i Danmark.

 

Administrerende Direktør, Henrik Raunkjær fra Tentoma udtaler: ”Jeg glæder mig rigtig meget til samarbejdet med USP, idet Tentoma virkelig kan få udbytte af USP’s store netværk og mangeårige samarbejder indenfor dansk industri. Endnu flere virksomheder vil kunne opdage de mange fordele, der kan opnås med RoRo StretchPack maskiner – blandt andet gennem besparelse af plastik og energi, samtidig med at der kan opnås et kvalitetsløft på indpakning af produkterne”.

 

Om Tentoma ApS:
Tentoma producerer og tilbyder fuldautomatiske pakkemaskiner med horisontalt rørstræk, som kan indpakke store industriprodukter såsom byggematerialer i varierende størrelse med 100% forsegling, således at indpakkede produkter er fuldt beskyttet mod vand, vind og forurening. Tentoma er siden 2011 vokset til at være en international leverandør af maskiner til indpakning med horisontal rørstræk plastikfolie.

Læs mere på www.tentoma.com

 

For yderligere information:
Alle henvendelser og spørgsmål omkring salg og markedsføring af Tentoma ApS maskiner i Danmark adresseres til Ubro SystemPac A/S ved Karsten Wüst på telefon +45 4075 0111 eller e-mail kw@ubro-systempac.dk